Etäkoulutus: Kehonkieli haltuun - buustia myyntiin ja asiakaspalveluun

Suurin osa viestinnästämme on sanatonta viestinää. Kehonkieli Valmennus / Show sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja osallistujien aktivointia ja antaa osallistujille uusia valmiuksia havaita sekä tulkita sanatonta viestintää ja hyödyntää taitoja käytännössä oman kanssakäymisen, työn, työssä hyvinvoinnin, myynnin, esiintymisen ja liiketoiminnan edistämiseksi.

Kehonkieli Valmennus / Show

Kehonkielen viestintään perehtymällä voidaan helpottaa ihmisten välistä kanssakäymistä, vähentää ja hallita vaikeita kanssakäymistilanteita sekä tehostaa oman viestinnän läpimenoa tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennuksessa käsitellään mm. menestyksekkään ensivaikutelman ja luottamuksen luomista, positiivisten eleiden tehostamista sekä negatiivisten eleiden hallitsemista ja välttämistä tehokkaan viestinnän tukemiseksi.

Ilmoittaudu valmennukseen

Valmennus / Show perehdyttää osallistujia hauskalla tavalla ja esimerkkien valossa kehonkielen maailmaan. Aihe puhuttaa osallistujia vielä tapahtuman jälkeenkin.

Palautetta Nikon esiintymisistä:

  • Nauroin ääneen, tykkäsin kovasti, hyvä setti, erittäin hyvä esitys ja asiaa!
  • Kiitoksia sinulle, oli oikein hyvä show ja koettiin tosi hyväksi tähän hetkeen!!
  • Tässähän alkaa jo innolla odottamaan seuraavia lähipäiviä että pääsee kokeilemaan näitä taitoja!

Kouluttaja Niko Visuri - Mr. Body Language®

Mr. Body Language® Niko Visurilla on yli 25 vuoden kokemus kehonkielen kouluttajana ja esiintyjänä sekä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten valmentajana ja valtakunnallisten myyntiorganisaatioiden rakentajana ja johtajana. Hänet on palkittu useiden kansainvälisten suuryritysten parhaana myyjänä ja myynnin johtajana ja hän on kouluttanut Suomessa yli 10.000 myyjää ja asiakaspalvelun ammattilaista.

Lisätietoja

Mari Viirelä
mari.viirela [at] yrittajat.fi
050 477 7280

Tapahtuman mahdollistaa ESR-rahoitteinen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Läsnä yrittäjän arjessa -hanke, jota rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus

Järjestäjä

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja Läsnä yrittäjän arjessa -hanke
Nyrkkiin puristettu käsi, jossa kaksi silmätarraa.