Webinaari: Vaativa B2B-ratkaisumyynti digiaikakaudella

Webinaarissa julkistetaan opas Vaativa B2B-ratkaisumyynti digiaikakaudella. Oppaan on tilannut suomalaisille yrityksille Business Finlandin Experience Commerce -ohjelma.

Ilmoittaudu webinaariin

Oppaan sisällöstä vastaavat Tampereen ammattikorkeakoulun myynnin johtamisen yliopettaja ja myynnin johtamisesta väitellyt Pia Hautamäki, myyntimaisteri, TietoEvryn Henna Niiranen ja myyntimaisteri, Solitan Henna Paakinaho. He yhdessä käyvät tilaisuudessa läpi ydinkohdat, joiden avulla yrityksesi voi erottautua positiivisesti vaativassa B2B-ratkaisumyynnissä.

Kuluttajamainen ostaminen on jo pitkään tehnyt tuloa B2B-kaupan puolelle. Pandemia on vain vauhdittanut tätä kehitystä. Tämän päivän yritysostaja odottaa samanlaista sitoutumista, läpinäkyvyyttä ja laatua sekä yksilöllisiä palveluja, joista hän nauttii kuluttajana.

Webinaari on tarkoitettu sinulle, jos:

  • Haluat palvella asiakkaitasi verkon tuomia mahdollisuuksia hyödyntäen, ja siten lisätä myyntiä digitaalisella aikakaudella.
  • Kasvokkain tapahtuvat tapaamiset, esimerkiksi messut ja palaverit asiakkaan luona, ovat olleet merkittävässä roolissa myyntityössä, mutta mietit nyt korvaavia vaihtoehtoja tähän.
  • Haluat tukea asiakkaan ostomatkaa ja auttaa häntä päätöksenteossa myös silloin, kun ette ole varsinaisesti vuorovaikutuksessa.
  • Pyrit lisäämään myynnin tehokuutta ja osumatarkkuutta teknologian avustuksella.

Tervetuloa!

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus

Järjestäjä

Business Finland
Käsi painamassa virtapainiketta.