Tekoälyn hyödyntäminen osaamisen ennakoinnissa ja tunnistamisessa

Tekoäly, Tekoäly - Tekoäly on muutakin kuin vain muotisana. Miten ja ennen kaikkea miksi hyödyntää tekoälyä osaamisen ennakoinnissa ja tunnistamisessa? Tule mukaan kuuntelemaan miten Harri Ketamo, pitkän linjan tekoälytutkija, ja Headain toimitusjohtaja, johdattaa meitä tekoälyn teemaan, - opi miten analytiikkaa ja dataa voi hyödyntää osaamisen ennakoimisessa ja tunnistamisessa. Webinaarissa puhutaan siitä, miten lähteä liikkeelle tekoälyn käyttöönotossa ja millaiset ovat EU:n suuntaviivat osaamisdatan tulevaisuuden älykkäälle käytölle.

Tekoälyn hyödyntäminen osaamisen ennakoinnissa ja tunnistamisessa -webinaari tiistaina 28.3. klo 13:00 eteenpäin!

Webinaarissa on myös analyysi tekoälyllä luodusta Raahen alueen kone- ja tuotantotekniikan osaamistarpeiden ennakointitiedosta, koulutustarjonnan kohtaannosta ja siitä, miten saatua tietoa voidaan hyödyntää eri toimijoiden ja kohderyhmien työssä ja ennakoinnin yhteistyössä. Analyysi ja tulokset esitellään webinaarin lopussa.

Tapahtuma on maksuton eikä vaadi rekisteröitymistä.

Nauhoite tapahtumasta tulee Seutukaupunkiosaajat.fi - sivustolle ja sosiaalisen median kanaviin muutama viikko webinaarin jälkeen.

Harri Ketamo (FT, KL) on Headai oy:n perustaja ja pitkän linjan tekoälytutkija. Hänellä on pitkä kokemus tekstianalytiikan ja laskennallisten mekaniikkojen käytöstä niin tieteessä, oppimisessa kuin viihteessä: yli 300 julkaisua, joista yli 100 kansainvälisiä referee-artikkeleita. Harri on saavuttanut kymmeniä teknologiapalkintoja Suomessa ja maailmalla. Harri toimii lisäksi senior fellow:na Turun yliopistolla ja Satakunnan ammattikorkeakoulussa sekä dosenttina Tampereen yliopistolla. Headai on suomalainen kognitiivista tekoälyä ennakoivaan osaamisen kehittävä teknologiayritys, joka mahdollistaa osaamisen kysynnän ja tarjonnan vertailun ihmisten, työpaikkojen, yritysten, koulutuksen ja koulutuskuvausten välillä.

Webinaarin järjestää Ketterää osaamista -hanke. Hankkeen yhtenä keskeisenä tavoitteena on edistää osaavan työvoiman saatavuutta mm. toimimalla aktiivisesti mukana osaajatarpeeseen vastaavan koulutuksen lisäämiseksi alueelle ja etsimällä uusia ratkaisuja osaajatarpeiden ennakoimiseen, tunnistamiseen, keräämiseen ja saadun tiedon hyödyntämiseen. Yhtä lailla hankkeen toimenpiteillä edistetään eri toimijoiden yhteistyötä mm. ennakoinnin ja siihen liittyvän tiedon hyödyntämisessä. Hanke on osa seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistämistä tukevaa hankekokonaisuutta ja sitä rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto.

Lisätietoja: seutukaupunkiosaajat.fi

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus

Järjestäjä

Ketterää osaamista -hanke
Harri Ketamo ja tapahtumamainos tekoälywebinaarista.
Ma Ti Ke To Pe La Su
29
 
30
 
31
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
1
 
2