Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa tänä keväänä uuden 5 osaamispisteen laajuisen sesonkityöntekijän koulutuksen, jossa yhdistyvät opinnot ja kesätyö. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi ja anniskelupassi.

Opintojen sisältönä ovat:

  • hyvän asiakaspalvelun perusteet
  • keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät
  • kassatyöskentelyn perusteet
  • tarjoilun perusteet
  • hygienian ja siivouksen perusteet
  • työyhteisössä toimiminen

Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä 24.4.–22.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.

Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.

Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä.

Lisätiedot

Sari Alajoki
puh. 040 135 7163
sari.alajoki [at] brahe.fi

Tyhjä ravintola.

Uutishuone

30.03.2020
Nouseva Rannikkoseutu ry on avannut Yritys Leader tukihaun, jonka kautta 1-2 henkilötyövuotta työllistävä mikroyritys voi saada max. 750 euron rahoituksen koronatilanteeseen sopeutumisen vuoksi...
30.03.2020
Työ- ja elinkeinoministeriö ja Kuntaliitto ovat valmistelleet rahoitusmallin yksinyrittäjille koronavirustilanteessa. Yksinyrittäjät voivat hakea kunnilta rahoitusta koronaviruksen aiheuttamiin...
30.03.2020
Taiteen edistämiskeskus myöntää apurahaa työskentelyedellytysten turvaamiseksi. Kenelle Apurahat on tarkoitettu ammattitaiteilijoille ja taidejournalisteille. Apurahaa eivät voi hakea toiminimet,...
27.03.2020
Ympäristöterveydenhuolto tiedottaa Koronavirusepidemian johdosta on syytä kiinnittää erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Kuntosaleilla on paljon pintoja ja välineitä, joita asiakkaat...
27.03.2020
Ympäristöterveydenhuolto tiedottaa Koronavirusepidemian johdosta on syytä kiinnittää erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Kampaamoissa ja kauneushoitoloissa on paljon pintoja ja välineitä,...
25.03.2020
Jokainen yritys ja työpaikka on erittäin tärkeä Siikajoen kunnalle ja tahtotilana on säilyttää alueen elinkelpoisuus myös koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. Yritysten ja...
25.03.2020
Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen taloudelliset vaikutukset ovat jo konkretisoituneet alueen yrityksiin. Osassa yrityksissä myynti on loppunut kokonaan ja tilauskirjat tyhjentyneet. Tästä...
25.03.2020
Nuorkauppakamari on perustanut Tue paikallista yrittäjää -ryhmän Facebookiin. Ryhmä on kerännyt muutamassa päivässä 1500 jäsentä. TUE PAIKALLISIA YRITYKSIÄ, TUOTTAJIA JA KULTTUURIA! Tässä ryhmässä...